2013 KABAR catalogus

Bijna iedere messenfabrikant heeft een eigen catalogus. Natuurlijk komen er elk jaar nieuwe messen bij en gaan er af en toe messen de productie uit. Wat er te koop is valt altijd mooi te zien in een catalogus, en sinds kort is de KA-BAR 2013 catalogus uitgekomen.

Als je deze catalogus wilt bekijken is het niet aan te raden om het online te bekijken. De reden hiervoor is omdat alles 90 graden gedraaid is. Je zal dus een behoorlijk stijve nek krijgen als je de hele catalogus online gaat bekijken (wel slecht gedaan!). Het beste is dus om de PDF te downloaden en te roteren in bijvoorbeeld Adobe Reader.

Download de KA-BAR 2013 catalogus

KA-BAR 2013 catalogus hard copy

Op de website van KA-BAR is het mogelijk om een hard copy aan te vragen van hun nieuwste catalogus. Het is zelfs mogelijk om Nederland te kiezen tussen de enorme lijst van landen. Helaas moet er ook een staat gekozen worden en is het alleen mogelijk om een Amerikaanse staat te kiezen. Wat erop neer komt dat je het niet automatisch in Nederland kan aanvragen.

Ik heb daarna gemaild met KA-BAR, hieruit bleek dat ze helaas niet naar Europa verzonden. Erg jammer, ik had graag een hard copy gehad, en ik wet dat jullie er ook maar al te graag een hard copy willen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie